Gyptone akustiklofter lever op til nye skærpede lydkrav i BR08

Nye kontrolmålinger dokumenterer, at Gyptone Akustiklofter indfrier de skærpede krav til efterklangstiden i f.eks. skoler og børnehaver. Se Gyptone akustik cases her.

Gyproc har i samarbejde med en række akustikere, bl.a. COWI, Gade & Mortensen • Akustik A/S, AkustikByrån og Sinus as, foretaget kontrolmålinger i undervisningslokaler, kontorer og børnehaver for at undersøge, om lokaler med Gyptone gipsakustiklofter lever op til byggereglementets skærpede krav.

De udførte målinger dokumenterer, at Gyptone akustiklofter opfylder de skærpede krav til efterklangstiden i det nye bygningsreglement. Samtidig viser kontrolmålingerne en meget høj taleforståelse i de målte rum, som bl.a. fremmer elevernes opfattelses- og indlæringsevne.

Målingen af efterklangstiden i det færdige rum er den, der gælder.
De udførte akustikmålinger er foretaget efter, at rummene er bygget færdigt, indrettet og taget i brug. Disse målinger er således et udtryk for hvordan akustikken fungerer i ”virkelighedens verden” og fortæller, hvor effektivt akustikloftet virker i praksis. Den fortæller også, hvordan det endelige rum fungerer for de personer, der skal opholde sig i det til dagligt.

Se vores Akustik cases her eller kontakt vore konsulenter for mere information:

Henning Lyng: 40 15 78 10 eller henning.lyng@gyproc.com

Søren Rasmussen: 40 28 15 81 eller soeren.rasmussen@gyproc.com

Ole Steen Hansen: 42 12 75 13 eller ole.hansen@saint-gobain.com